Arsenal släpper inte Kolo Toure

Wenger medger att Toure sökte en flytt bort från Emirates efter en mindre lyckad höstsäsong. Klubben har dock avslagit begäran och tränaren tror att ivorianen ändrat sig.
Spekulationerna kring Kolo Toures framtid satte igång när det ryktades om att ivorianen ansökt om en flytt bort från norra London under transferfönstret. Detta ska enligt rapporter bero både på ett bråk med backkollegan William Gallas samt att spelaren själv hamnat allt längre ner på rangordningen. Arsene Wenger insisterar dock på Toure inte lämna klubben.
- Situationen är den att spelaren har två och ett halvt år på kontraktet och kommer att stanna med oss, berättade Wenger på Arsenals senaste presskonferens.
- Jag är nöjd med spelare som är hängivna och Kolo är ett stort exempel på det. Det var en liten incident som man kunde multiplicera tjugo gånger om. Det händer varje dag i alla klubbar och det är löst nu. Kolo är nöjd här.

”Tror han ändrat sig”
Wenger medgav att Toure visserligen ansökt om att sätta sitt namn på transferlistan, men att detta avslogs. Tränaren tror att ivorianen nu ändrat sig angående en övergång och insisterar på det inte finns några problem mellan Toure och Gallas.
- Ja, vi talade om det med honom och jag tror att han har ändrat sig nu.
- Jag tycker att de kommer överens, personligt. De kommer överens mycket bättre än folk tror och om ni levde tillsammans med oss varje dag skulle ni se detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0