Torres slog till vid sin comeback

Liverpool vann med 2-0 mot Preston. Men försnacket handlade mest om Steven Gerrard och Fernando Torres.
Steven Gerrard är misstänkt för att ha misshandlat en DJ då han var ute och festade. Men han släpptes ut mot borgen. Hur skulle han prestera? Hur de skulle påverka han? Svaret fick man idag efter redan första halvlek. Gerrard styrde Liverpools spel och fick alla kritiker att tystna iallafal ett tag.
Torres efter längtade comeback kom idag i FA-cupen. För Torres räckte det inte att bara spela utan han nätade bollen i mål. Den 25:e minuten satte Riera bollen. För efter det nätade Torres i den 90:e minuten.

Det var inte så glad seger för att Xabi Alonso tvingades bytas ut för en fotskada. Även i slutskedet av matchen byttes Mascherano ut för ha fått on i ena låret.

SLUTRESULTAT: Preston Nort End 0-2 Liverpool